• Facebook
  • Twitter

Documente medicale 3

Pentru o opinie medicală de la doctorul Sergiu Stoica sau o programare la consult primul pas este trimiterea tuturor documentele medicale.
Zilnic un număr mare de pacienți cu urgențe de neurochirurgie cerebrală ne contactează și au nevoie de o opinie medicală sau de o intervenție chirurgicală. Prin trimiterea în prealabil a documentelor medicale, putem răspunde tuturor în cel mai scurt timp (cu excepția perioadelor de vacanțe) și putem prioritiza urgențele chirurgicale.
Cu excepția perioadelor de vacanță, în maxim 24 de ore de la primirea documentelor echipa noastră vă va contacta pentru următorii pași: programare la consult, sau investigații suplimentare necesare, sau refacerea investigațiilor neconcludente, sau îndrumare către specialistul de care aveți nevoie când afecțiunea dumneavoastră ține de altă specialitate medicală.
Documentele medicale pot fi trimise și prin curier la adresa: strada Tony Bulandra numărul 27, sector 2, București, sau arhivate în zip, rar prin WeTransfer la adresa de mail nch@braininstitute.ro. Vă mulțumim!
Este important ca investigațiile pe care ni le trimiteți să fie realizate în ultimele 3 luni, astfel încât medicii care evaluează cazul dvs. să vă poată oferi o opinie corectă despre stadiul actual al afecțiunii. Investigațiile mai vechi de 3 luni corelate cu cele recente pot folosi echipei medicale pentru a înțelege evoluția afecțiunii.
RMN cu administrarea substanței de contrast se poate realiza doar dacă analizele medicale recente indică valori optime pentru uree și creatinină, pentru evita afectarea funcției renale.


Documentele vor fi încarcate și prelucrate prin aplicația Medicai

Cum procedez dacă nu am efectuat încă investigațiile pentru analiza dosarului?
Investigațiile necesare pot fi realizate în clinica noastră, iar colegele noastre vă vor îndruma pe tot acest parcurs.Patologie cerebrală (tumorală, vasculară, epilepsie, hidrocefalie, craniostenoze) și spinală (hernie de disc, tumori intra- sau extramedulare)
Ce urmează după ce am trimis documentele?
Comisia noastră medicală coordonată de Dr. Sergiu Stoica, va evalua dosarul dumneavoastră. Veți fi contactat și îndrumat în termen de 3 zile lucrătoare de la primirea documentelor – întrucât există un volum foarte mare de cazuri pe care le primim zilnic. Dacă vă vom programa la consultație, este necesar să vă prezentați cu tot dosarul medical. După consultație, veți primi un raport medical cu recomandările medicilor.
Ce fac dacă este nevoie de o intervenție chirurgicală?
Veți fi contactați de colegele noastre și veți stabili împreună programarea intervenției, veți fi informat despre costuri și veți primi toate detaliile necesare pentru perioada internării. De asemenea, colegele noastre vă vor îndruma pentru investigațiile preoperatorii și consultul preanestezic.