• Facebook
  • Twitter

Documente medicale


Este important ca investigațiile pe care ni le trimiteți să fie realizate în ultimele 3 luni, astfel încât medicii care evaluează cazul dvs. să vă poată oferi o opinie corectă despre stadiul actual al afecțiunii. Investigațiile mai vechi de 3 luni corelate cu cele recente pot folosi echipei medicale pentru a înțelege evoluția afecțiunii.
RMN cu administrarea substanței de contrast se poate realiza doar dacă analizele medicale recente indică valori optime pentru uree și creatinină, pentru evita afectarea funcției renale.Cum procedez dacă nu am efectuat încă investigațiile pentru analiza dosarului?
Investigațiile necesare pot fi realizate în clinica noastră, iar colegele noastre vă vor îndruma pe tot acest parcurs.Patologie cerebrală (tumorală, vasculară, epilepsie, hidrocefalie, craniostenoze) și spinală (hernie de disc, tumori intra- sau extramedulare):
Camelia Barbu
(nch@braininstitute.ro, 021.9968)

 

Ce urmează după ce am trimis documentele?
Comisia noastră medicală coordonată de Dr. Sergiu Stoica, va evalua dosarul dumneavoastră. În maxim 24 de ore, cu excepția zilelor libere sau perioadelor de vacanță, echipa noastră medicală vă va contacta pentru următorii pași: opinie medicală, programare la consult , investigații suplimentare necesare sau pașii următori, dacă tratamentul afecțiunii ține de alte specialități medicale. După consultație, veți primi un raport medical cu recomandările medicilor.Ce fac dacă este nevoie de o intervenție chirurgicală?
Veți fi contactați de colegele noastre și veți stabili împreună programarea intervenției, veți fi informat despre costuri și veți primi toate detaliile necesare pentru perioada internării. De asemenea, colegele noastre vă vor îndruma pentru investigațiile preoperatorii și consultul preanestezic.