• Facebook
  • Twitter

Trimite documente Dr. Silviu Oprescu


Este important ca investigațiile pe care ni le trimiteți să fie realizate în ultimele 3 luni, astfel încât medicul care evaluează cazul dumneavoastră să vă poată oferi o opinie corectă despre stadiul actual al afecțiunii. Investigațiile mai vechi de 3 luni corelate cu cele recente pot folosi pentru a înțelege evoluția afecțiunii.
RMN cu administrarea substanței de contrast se poate realiza doar dacă analizele medicale recente indică valori optime pentru uree și creatinină, pentru evita afectarea funcției renale.

Cum procedez dacă nu am efectuat încă investigațiile pentru analiza dosarului?
Investigațiile necesare pot fi realizate la Brain Institute, iar colegele noastre vă vor îndruma pe tot acest parcurs.
Patologie ORL

 ana.ivan@braininstitute.ro

 0757.11.88.93

Ce urmează după ce am trimis documentele?
Comisia noastră medicală coordonată de Dr. Silviu Oprescu, va evalua dosarul dumneavoastră. Veți fi contactat și îndrumat în termen de 3 zile lucrătoare de la primirea documentelor – întrucât există un volum foarte mare de cazuri pe care le primim zilnic. Dacă vă vom programa la consultație, este necesar să vă prezentați cu tot dosarul medical. După consultație, veți primi un raport medical cu recomandările medicilor. Ce fac dacă este nevoie de o intervenție chirurgicală?
Veți fi contactați de colegele noastre și veți stabili împreună programarea intervenției, veți fi informat despre costuri și veți primi toate detaliile necesare pentru perioada internării. De asemenea, colegele noastre vă vor îndruma pentru investigațiile preoperatorii și consultul preanestezic.